lauantai 29. kesäkuuta 2013

That's too bad

Kangasväreillä leikkiminen vie minua taas, tässä ensimmäinen tuotos. (:

Lähtökohta:



Inspiraatiot:


Ja eikun hommiin


Siitä tuli tällanen aluks..


Mutta jatkoin sitä koska ei ollukkaa vielä hyvä


Ja sit vielä laitoin vähän kultasta sekaan


Ja lopullinen tulos tässä


Oon siihen nähen tähän tyytyväinen, että kun mun pitäs ostaa uus valkonen väri, koska nykyinen on menny huonoks ja on tosi kökköstä ja paksua ja sitä on hankala käyttää. Mutta tuli siitä aika semmonen mikä mielessä pyöri. (:
Nii ja sori tuo hieno patjapeittotausta tuolla, mutta oltiin mun työskentelyhuoneessa evakossa kun muurahaiset hyökkäs makkariin. (Saatiin nitistettyä ne jollain supermyrkkyjauheella joka tappaa murkun n . 5-10min? sisällä siitä ku se on koskenu siihen aineeseen. Vaikka ne oli inhottavia ja ärsyttäviä oliota, niin teki silti hitusen pahaa kun varmistettiin sen aineen toimivuus ja katottiin kun muurahainen vaan kouristelee tuskissaan pitkään ennen ku kupsahtaa lopulta)

Mulla on siis tosiaan toinenki toppi tekeillä ja kolmas ehkä tulossa. Samoin tuosta miun omasta näpertelyhuoneesta voin laittaa kuvia sit joskus kun saan sinne vähä kalusteita ja maton valmiiks ja kaikkee tälleen (:


Heh,  täähän postaus on oottanu viimeistelyä täällä kätköissä varmaan jonkun kuukauden, siksi koska en ollut sittenkään vielä tyytyväinen tuohon toppiin. En ole kuitenkaan tehnyt siihen enää mitään, koska tajusin, että en oikeastaan itse edes kauheasti tykkää tuollaisista sulka/siipi jutuista. Jaan tämän nyt kuitenkin teidän kanssa, tekeminenhän oli kuitenki kivaa ja ei sitä nyt aina voi onnistua :> 

3 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

jestas kun on hieno toppi! sä kyllä osaat käytellä sivellintä :)

Jaana kirjoitti...

no kiitosta (:

Unknown kirjoitti...

Ihan superhieno, ja ihana idea!

http://annasophiadiy.blogspot.com