perjantai 7. kesäkuuta 2013

I'm free and freedom is me

Loma! Tai siis onhan se ollu jo viikon verran mutta  kuitenki (:
Sain kuin sainkin portfoliot valmiiks ja kaikki kokeet ja rästitehtävät ja muut hoidettua. Harmittaa vaan kun noistaki mattojen tekemisistä oisin saanu kakkosen jos vaan oisin ollu tarpeeks koulussa, ja luultavasti kolmosen jos oisin ollu paikalla ja oppinu kaiken kunnolla, ärsyttää kun aina minuu kehutaan miten on potentiaalia ja selvästi taitoa ja kaikkea mutta se ei toteudu tommosen asian takia. Ei siis oo ollu mitenkää siitä, ettenkö haluis koulussa käydä, joskus jotkut asiat vaan menee sen edelle. Toivon kyllä hirmu kovasti, että pääsen sinne vaatepuolelle ja saan  alottaa kunnolla alusta ja keskittyy kouluun ja saaha semmoset numerot ja arvostelut mitkä ansaitsenki. Luultavasti jatkan tällä alalla jos vaatetus ei tärppää, mutta nää kyllä jää harmittamaan, vaikka uusia näyttöjä ja muita tuleekin.

En kerenny kuvailemaan neulonnan juttuja tai portfolioo kun palautin sen vikalla viikolla ja se jäi kesäks koululle, mutta tässä nää matot nyt sit mitä tuli väsättyä.




Tätä ne opet varsinki kehu miten olin tehny just oikeella välillä noita hapsuja ja molemmissa värit hienot ja hyvän tuntunen kudonta, itekkin oon ihan tyytyväinen siihen nähden, että kasasin puut ja kudoin lähes kokonaan ilman sen suurempia opettajan apuja, kun oli jo myöhässä ja kiire.



Nää on harjotustilkkuja eri menetelmistä.


En siis kokenu ees tuota kudontaa kauheen omakseni, mutta jos pitäs niin kutosin minä uudestaankin ja koittasin tehä jotakin hienoa.



Tässäpä sitten se vaatepuolen ennakkotehtävä, tähän meni hermot, koska ompelukoneeni ei just tän tekohetkellä meinanu suostua toimimaan eikä reunoihin meinanu tulla suoraa saumaa, eikä kangas tahtonu silittyä millään sileäksi, mutta haastattelussa ollut opettaja ties tasan tarkkaan miten osaan ommella ja kehu kovasti, kuitenki poissaolot taas kerran mietitytti. Yritin kyllä vakuuttaa, että panostaisin oikeesti siihen, ja että on ollu hankalia asioita tänä vuonna, se onneks ymmärs sen, toisin kun mun ryhmänohjaaja ei oikeen oo tuntunu tajuavan missään vaiheessa, että nuorellakin ihmisellä voi olla jotain juttuja, jotka hankaloittaa koulunkäymistä.





Nyt kuitenki ihanan vapaa olo kun ei _tarvii_ tehdä mitään. Päässä on kyllä kauheesti kaikkee mitä haluis tehdä ja jotain on tullu tehtyäkkin jo. Piti nyt saada purettuu tänne nää viimekset kouluhommatki niin päästään käsiks sitten omiin juttuihin. Nyt muutenki kun tulee varmaan tehtyä enemmän, niin koitan suht reaaliaikasesti päivitellä tännekin.

Mukavaa ja lämmistä kesää kaikille, jotka jaksaa tätä minun säännöllisen epäsäännöllistä blogia seurailla (: <3

Ei kommentteja: