lauantai 8. kesäkuuta 2013

cheap dresses always in my heart

Ostin jo aika piitkä aika sitten hennesistä kaks ale-hyllyssä ollutta mekkoa, yhteishintaan 14e. Molemmat oli heti semmosia apua pakko saada älä maksa paljoa ja hintaa katsoessa syvä helpotuksen huokaus vain kuului, oikeesti parhaat ale-ostoksen ikinä. (Ja pieniä kokojakin oli jäljellä!)

Mutta joo, mekko numero yksi on tässä. Se on hyvä noin eikä kaipaa muutoksia, toisin kuin toinen mekko..






..joka siis tässä. Se on muuten kiva, mutta liian pitkä.





Joten lyhensin sen.



Siinä juoksentelee siis seeproja, ja mun pitäs ihan vaan tän mekon takia saada ostettua joku kiva iso ja mehevä kultainen kaulakoru, kun sopis niin hyvin! Tässä on tosiaan samanlainen näkyvä vetoketju takana kuin ylemmässäkin mekossa, paitsi kultainen, unohtu näköjään kuvata takaa.





Voisin tähän vielä näyttää kengät jotka ostin kesäks, kun sopivat nyt hyvin tähän värimaailmaan


Hinnat tais mennä niin että mustat 30e ja kultaiset 17e mutta -30% klubikortilla. Kiersin monta tuntia Joensuun kauppoja läpi etsien hyviä kesäkenkiä, oikeesti ravasin joka liikkeen ainaki kolmesti ja lopulta sit päätin että otan nää mustat ku katoin jo aikaa sitte että ne on kivat, mutten ollu kuitenka varma. Kultaset oli sit vähä semmone ´ai kappas kerranki hyvänmalliset ballerinat, harmi ku ne on kultaset´ sit jonku ajan päästä rupeen miettimään, ja tajuun et nuo voi näyttää ihan kivoilta mustien ohkasten sukkahousujen kanssa, ja niinhä ne tekiki (:


Ei kommentteja: