tiistai 31. joulukuuta 2013

Pienet joululiinat

Tein ennen joulua muutaman liinasen, tai oikeestaan teki mieli virkata ja ohjeita selaillessa tää pisti silmään.
Halusin myös, että olisi jotain itse tehtyä joulukoristetta, mutta en pahemmin mistään suuremmista pitsiliinoista tykkää, enkä muutenkaa innostunut jouluisista askartelunäpertely-ohjeista joita netistä löysin.

Ensimmäistä kun tein, Nemo huomas ohjeen ja kysy että minne oon tuommosia pistämässä, sellasella äänensävyllä ja ilmeellä että 'et varmana yhtään minnekkään tänne näkyville ainakaan, vai mitä?'
Turhauduin vähän ja sanoin että enpä välttämättä yhtään minnekkään, mutta voitin sitten kun sain valmiiksi tehtyä, anteeksi pyytelyiden kera Nemo sano sitä oikeesti ihan hienoks hihhih.



Näihin mietin heti jotain, millä saadaan mummomaisuus rikottua edes vähän pois, en olis siis itsekkään ihan tuollasenaan mihinkään käyttöön ottanut. Ratkaisu löytyi pikkuisista helmistä.














Ajattelin helmien ompelun olevan tosi rasittavaa ja hidasta puuhaa, mutta se oliki ihan kivaa, ehkä siks jaksoinki tehä näitä kolme kappaletta. Punaset on jotakin puuvillalankaa jonka merkkiä en muista, musta on Novitan Kotiväkeä.







Ei kommentteja: