torstai 12. joulukuuta 2013

Hihihiii!!

Heiii taas pitkästä aikaa! (= Tauko saa nyt olla ohi, on jo niin paljon kivoja kuvia ja intoa palata tähän hommaan. Ulkoasuremontin tein tänne jo joku aika sitten, kun saatiin vihdoin uusi kone. Tähän alkuun voisin tehdä pienen päivityksen itsestäni, kun ulkomuoto on vähän muuttunut sitten viimenäkemän.

Joskus kesällä tuli tarve leikata hiukset lyhkäseks, mikähän siinä on kun parin vuoden välein tekee mieli tehdä se, ja sitten muutaman viikon/kuukauden päästä haluaa alkaa taas kasvattamaan pitkiä hiuksia?



Syksyllä aloin kaipaamaan vaaleita hiuksia, en taida päästä niistä koskaan, tuntuu vaan kaikkein eniten omalta. Vaalennusoperaatio alkoi, eikä se ihan täydellisesti ole vielä päässyt loppuun.






Tällä hetkellä nää on tosi ärsyttävän pituset, eikä niitä taho saada helpolla mitenkään kivasti. Mutta siitä ne taas kasvaa pikkuhiljaa. Ja sekin on ärsyttävää, kun en oo saanu itestäni järkevää kuvaa sillon kun hiukset on menny paljon kivemmin kun esim tossa yläpuolella olevassa uusimmassa kuvassa phöh.

Siinä olin ehkä ihan tarpeeks miun naamaa, palailen pian muiden juttujen kanssa (:

Ei kommentteja: