keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

tatadaa

Hiphei huupsut, tuossapa yks päivä aattelin jotenkin ehostaa t-paitaa joka tarttu joskus lajittelukeskukselta mukaan, kun oltiin hakemassa matonkudekankaita. Löysin sabluunan jonka oon piirrelly ja leikelly sillon koulussa, kun oli kankaanpainantaa, eikä ollu tullu testattuu tuota vielä mihinkää tositoimissa.






Ette saa vielä kuvaa miltä tuo näyttää päällä, koska saatan tehdä siihen vielä lisää tuota kuviota ja muokkailla muutenkin.
 Tuon sabluunan löytäessäni tajusin, että se on vihkon välissä joka on ollu mulla koulussa, ja sieltä löyty muutama unohdettu tylsien hetkien tuhrailu (:






Tuo luurankotyylinen nainen näyttää oikeestaan ihan kivalta, semmoselta jonka voisin joskus toteuttaa vähän suuremmassa mittakaavassa jollain tekniikalla hmhm..

Tähän loppuun sit vielä Nemon tekemä piirrustus. Se on takinajuuri. Siis miettikää, eikö taikinajuuresta tuukki iha tollanen pelottava ällö haiseva karvanen taikinamöykky mieleen? Mun mielestä tää on oikeesti tosi hyvin kuvattu. Karvainen ruisleivän perusta hiipi mieleen silloin kun telkkarissa mainostettiin sitä ehkä vaasan? taikinajuurileipää.


ör ör paetkaa!

Ei kommentteja: