sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

come here

Oon ollu tässä pari tuntia yksin hereillä, Nemo vaa nukkuu koska Tuukka tuli kylään josku neljän aikaa aamusta ja lähti joskus en tiedä millon, ite nukuin. Yleensä tykkään olla aamulla sen aikaa yksikseen, että luen uutiset ja datailen muutenki vähä aikaa ja tällee, mut nyt meinaa tulla vähä tylsää jo.
 Oon selaillu vaan koneelta kaikkia kuvia koittaen ettii jotain mitä ois jääny laittamatta tänne, ei löytyny varsinaisesti sellasia, mutta jäin kattelemaan viime kesän kuvia vähän pidemmäks aikaa. Viime kesä ei ollu säitten puolesta ainakaa miun mieleen, mutta pari kivaa juttua on jääny mieleen lämmittämään.
En malta odottaa että kesä tulis ja tehtäs yhtä kivoja juttuja ja useammin. Ihan huippuu että ollaan päästy tänne Joensuuhun koska tää kaupunki on kesällä just kiva, ja kaikki tutut on lähellä. Viime kesänä ei oltu Ilosaarirockin aikaan edes täällä, ja nyt on ihan pakko saada säästettyy rahaa niin, että sais ihan lipunki, esiintyjissä on jo tarpeeks monta hyvää että itken kyllä jos en pääse kattomaan, varsinki siis sen takia kun viimeks meni koko tapahtuma täysin ohi.
Vielä kivempaa tietty ois, että rahaa riittäs myös joihinki toisiin festareihin, mutta enpä oikeen usko. Viime kesänä lähettiin aika hetken mielijohteesta ajamaan Kuopioon illalla, kun Kuopiorock oli käynnistyny. Ei me siellä rokkailualueella ees pyöritty sitten, mutta se reissu oli kyllä oikeen mukava muuten, paitsi että en sit tiiä onko Kuopiolaiset liian rock-henkisiä tai jotain, että esim vaaleita hiuksia ei näy paljoa, koska sain kaks iljettävää ehdotusta yön aikana. Ei mun pieni mieli järkkyny niistä kuitenka nii paljoo, etten haluis tehä vaikka samanlaista reissuu uudestaan, yhyy ois vaan jo kesä ja vapaus (ok haluisin kyllä kesätöitä mut kuitenki)







yövyttiin tällases kivan pienes hostellihuoneessa, ite nukuin lattialla ja Nemo tuolissa/lattialla, koska huone oli varattu oikeesti vaa pojille, että säästettäs rahaa.


Sit toinen kiva jutska oli kattoo jääkiekkoo parvekkeella, tuollo oli varmaa koko kesän lämpimin päivä, vaikka oli vasta kevät oikeesti.





Mut nyt katon Tyhätaskuja ja ootan et se Nemo heräis ja ei ois tylsää (: heihei

Ei kommentteja: