tiistai 28. tammikuuta 2014

Pipo ja 20













Lanka Cheval Blanc Uttacryl
Ohje oma
puikot nro 3,5
Vaaka ois kiva että tietäs paljonko lankaa on menny aina ): Veikkaisin tähän kuitenki  n.100g.

Tää on ollu käytössä melkee joka päivä, en ookkaa pitkään aikaan saanu tehtyy pipoo johon oisin näin tyytyväinen. Yritin jo syksyllä, mutta ei oikeen onnistunu. En muuten tykkää akryylilangasta, kun se nukkaantuu eikä oo niin lämmin yms. mutta tää on nii pehmee, ettei rupee kutittamaan ollenkaan korvia tai otsaa. Ja tää lanka oli halpaa eikä ollu sillon varaa parempiin ja pipolle oli jo kova tarve. Ja pipot nyt on niitä joita haluu tehä aina joka talvi uusia, niin ei se haittaa jos tää ei kestä yhtä hyvänä ens talveen <:


Eilen oli tämmönen jutska







En jaksa uskoo olevani jo näin vanha, näytän varmaan koko ikäni joltain max. 15v. tytöltä, mutta no jaa. Tuskin viielä vanhempana valitan, eikä 20 oikeesti oo vanha, mutta kyllä se jotenki tässä vaiheessa tuntuu ja kuulostaa. 
Aamulla Nemo laitto miulle aamupalan valmiiks ja kävin muutaman luokkakaverin kanssa Coffee Housessa herkuttelemassa koulun jälkeen. Illalla tein ekaa kertaa ite kääretorttua, joka nyt ei tietenkään rullaantunu nätisti nii piti ottaa tuommonen siisti lähikuva. Maku oli kuitenki hyvä (:  Illalla myös juotiin muutama lonkero ja oltiin vaa. Koko päivä meni melko hämmentävillä mielillä ja en osannu kyllä yhtään sisäistää koko asiaa. Mutta ehkä se tästä, en kuitenkaa muiden kohdalla mieti ikää ollenkaan, eikä muutkaan varmaan miun kohdalla (:

Ei kommentteja: