perjantai 28. joulukuuta 2012

Thadaa

Tässä se nyt on ((=


Ohje on saatu Novitan nuorisoextra-lehdessä ollutta raglanneuletta vähän muokkaamalla. Lehti on ilmestyny joskus 06. En ehkä enää ikinä tee mitään missä on paljon erivärisiä raitoja, jokusen hetken nimittäin päättelin niitä langanpätkiä huhu. Muuten kyllä tästä tuli onneks sopiva ja kiva ja kaikkee.

Voisinpa tähän samaan postaukseen paljastaa vähän joulustani ennen kun on ihan myöhästä. En ite saanu mitään niin maininnan arvoista lahjaa, mutta perheelle tein tämmösiä:


huivi on äidille, pipo veljelle ja lapaset isälle. Tollanen huivi on ihan idioottihelppo tehdä, isolla koukulla vaan ensin 92 kjs, 1 kerros pylväitä ja kolme kerrosta pylväitä niin, että teet jokaiseen pylvääseen niitä kaksi. Pipo otti mallia tästä ja lapaset on ihan itse suunnitellut.


Sitten vielä niitä luvattuja hiutalekuvia, en nyt saanu aikaseks enempää, kun jostain syystä en kotonakaan ottanut kuvia kuusesta, johon olin näitäkin ripustellut. Mutta juu:



Ne on siis kovetettu Paverpol massalla ja niissä on  kimalteitakin, mutta näissä kuvissa ne nyt näkyy vaan tummina pisteinä hehe.

Nyt kuulemisiin! (;

Ei kommentteja: