sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Thinking too much

Helei (:
  En oo nyt pahemmin saanu mitään aikaan, joulukuussa on myyjäiset joihin meen myymään ja oon yrittäny keksii mitä teen sinne. Melkein joka ilta keksin jonkun, tein ja totesin että eii. Nyt kuitenkin luulen, että lopullinen tuote on keksitty.


Nimittäin nuo lumihiutaleet muotoutuu hienoiksi jutuiksi, enempää en taida vielä paljastaa.
Lisäks oon tässä aina ehtiessäni neulonu, ajattelin tehdä villatakin hui. Lanka on nallea ja puikot nro 3 joten ei hirveän nopeaa ole, mutta ei se haittaa.



Päässä on pyöriny myös idea laukusta, tarvitsisin sellaisen pienen laukun johon mahtuu puhelin ja muu tarvittava. Oon kyllä nähny kaupoissa just nyt tosi hienoja, mutta 30-40e tuntuu vähän turhan isolta summalta sellaseen. Tällanen idea muhii päässäni


lolo en oo piirtäny kunnolla pitkään aikaa nii oon ihan ruosteessa, mutta nii siis niittirannekkeessa roikkuva pieni laukku jossa ois niittejä tai jotakin muuta kivaa. Multa löytyy varmaan kaikki tarvikkeet tuohon, pitäs vaa ryhtyä tuumasta toimeen ja kokeilla tulisko mitään. Pengoin joku päivä koulun jämäkangaslaatikkoa ja otin mukaan sieltä tämmösiä, joistakin noista vois olla hyötyä tähän, vaikka sellanen tumma ja vähän rajumpi oliskin laukun tarkotus olla.  Hihi eikö ookki herkullisia? (:



ja sitten pari extra kuvaa kun hyllyni on kiva ja peltipurkit kivoja.




2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Aiheutit just mullekkin himotuksen ruveta tekemään jonkinlaista pientä laukkua, johon mahtuu vain puhelin ja rahapussi... :S Pitääkin ruveta inspiroimaan, itellä tosin mielessä joku kirjekuorilaukun tapainen, jossa hihnan virkaa toimittaa jonkinsortin ketju.

Jaana kirjoitti...

Itekkin oon miettiny just ketjua tain jonkin ohuen vyön hyödyntämistä, mutta ei satu löytymään itseltä ja koitan pärjätä tässä niillä tarvikkeilla mitä jo löytyy (: eikun tekemään vaan!