maanantai 6. elokuuta 2012

cybershop kilpailu

Elikkä tähän kilpailuun aattelin itekki osallistua(: Suosikki tuote siis tuolta sivulta blogimerkintään, ja sen voi voittaa! plus lahjakortteja.

Tässäpä ne minun:

ja linkit näihi:
mekko
laukku
housut

Jos sattusin voittamaa, niin en kyllä osais heti päättää minkä noista ottasin, koska yhden tuotteen saa vain. Siksi tässä on useampi, kun kaikki niin kivojaa :F  Ehhkä kuitenkin tuo laukku kun sitä oon jo toosi pitkään katellu. Ehkä.
Ja nuo vaaleenpunaset farkut, en oo jotenki enne tullu aatelleeks et tollaset ois älyttömän kivat, just tollaset vaaleet eikä sellaset räikeet, mitä nyt on paljo myynnissä.
Ja tuo mekko on vaan niiin ihana söpö värikäs just täydellinen sidkdfhsl ostakaa joku miulle?(:

En oo pitkää aikaa tilannu tilannu tuolta mitään, enkä hetkeen katellukkaan niin toivottavasti pääsen sit irti näistä ihanista jos voittoa ei tule, koska ei ole varaa kyllä ostella mitään nyt ):  Pitää varmaan poistaa tää merkintä ettei tuo mekko kummittele sit aina. No eeei mutta yy miks siellä piti olla noin hieno : D sit ärsyttävää vähän myös, kun tuo on aika lyhyt, ja oon vähä epävarma lyhyiden helmojen kanssa mutta ihan sama koska maailman hienoin. Joo eiköhän tää riittäny nyt (:

2 kommenttia:

EmiliaAmandaSofia kirjoitti...

ahhh tuo mekko on ihan täydellinen!

Jaana kirjoitti...

niiinpä!